Aducem o noua viziune

Suntem cei mai buni pentru ca avem cele mai bune intentii, de a crea spatii minunate si de a satisface cele mai exigente asteptari si pretentii. Si pentru ca suntem perfectionisti, decisi sa ridicam, nivel cu nivel, stacheta calitatii, prin fiecare caramida pusa, fiecare detaliu ascuns si fatada expusa primelor impresii. Nu facem concesii de la integritate, in ceea ce priveste materialele utilizate si manoperele executate, de aceea locuintele noastre sunt alegeri sigure pentru oricine are intelepciunea de a astepta pana ce investitia se va matura.Ne dorim ca, intre apartamentele din Constanta si garsonierele de vanzare din orice zona a orasului, ale noastre sa iasa in evidenta prin grija la detalii si conditiile de trai superioare.

Sa fie exact pe sufletul tau, o oaza de liniste si de verdeata, cuprinsa in imbratisarea naturii, pe viata. Venim cu o noua viziune, convinşi ca oamenii, mai mult decat o casa, cauta acel vesnic „acasa”, un loc in care, atunci cand inchid usa in urma lor, sa nu se simta izolati intre patru pereti, ci parte a unei comunitati.Oferim lux, cu siguranta, dar un lux accesibil, care nu cere sacrificii supraomenesti, sa te poti cu adevarat bucura de locul in care alegi sa traiesti.

Un nou mod de viata

Imbratiseaza o noua viziune asupra spatiului de trait, gandit sa te ajute sa prosperi si sa te manifesti liber, nelimitat, neingradit. Fa-ti curajul de a spera ca se poate mai bine!

365/365

Flux constant de potentiali clienti, 365 de zile pe an, datorita invecinarii cu lacul Sutghiol, statiunea Mamaia si campusul universitar

7.5%

Randamentul investitiei, cuprins intre 7% si 7,5% pe an la inchiriere, este net superior inclusiv celui din zonele rezidentiale din Mamaia

3/12

Toate dormitoarele pe care le proiectam au latimea minima de 3 metri si suprafata de cel putin 12 mp, pentru confort maxim.

Cuiburi de visuri

Acasa e acolo unde e inima ta, iar noi iti proiectam locuinta ca pe un cuib in care sa iti poti aseza visurile, linistea, bucuria, impacarea cu decizia ta. Avem o echipa de profesionisti implicati trup si suflet sa iti ofere viata pe care ti-o doresti. Si sa o pastram asa, pentru ca, atat cat vei dori, vom avea grija de ea, administrand intreaga proprietate, cu satisfactia de a vedea zi de zi cum se incheaga o comunitate. Beneficiem de serviciile unei echipe de mentenanta oricand dispuse sa pastreze intacta integritatea si frumusetea acestui loc unic. Pentru ca nu am creat doar bucatarii, dormitoare si livinguri spatioase, pereti cu grosimi generoase ca o garantie a intimitatii, ci am vrut sa insuflam sentimentul unitatii, al vecinatatii. Am crezut mereu ca, daca ai putea, ai alege oricand un loc in care sa-ti traiesti viata in ritmul unei inimi cuprinse de o fericire durabila, asezata, matura si unde fiecare iesire din casa e ca o plimbare-n natura.

Indrazneste sa visezi!

Avem cheia confortului tau.

Contacteaza-ne